Sport v České republice a jeho financování z veřejných a neveřejných zdrojů - Mrvík, Stanislav
Inštitucionálny rámec športu v ČR. Finančné toky v športe s dôrazom na verejné financie a vplyv súkromných financií na šport v ČR. V prípade verejných zdrojov je podchytená štruktúra financovania zo štátneho rozpočtu vrátane výdavkov na a.s. Sazka. U neverejných zdrojov sú znázornené finančné toky u volejbalového klubu DHL.