Nový štandard ISO 22000
Príprava nového štandardu pre certifikáciu systémov riadenia potravinovej bezpečnosti - ISO 22000. Cieľom je priniesť dlho očakávanú a potrebnú harmonizáciu úpravy v oblasti bezpečnosti potravín v medzinárodnom meradle. Ďalšie ciele ISO 22000. Pripravovaná norma má medzinárodný charakter. Definuje požiadavky na manažment systému potravinovej bezpečnosti pre všetky spoločnosti v potravinovom reťazci.