Financování podniků a podnikové dluhopisy - Tětrevová, Liběna
Zdroje financovania podnikov v Česku a vo svete. Finanční manažéri českých firiem obchádzajú podnikové dlhopisy. Počet nových emisií registrovaných, t.j. verejne obchodovateľných podnikových dlhopisov v rokoch 1994-2002 v ČR. Možnosti využitia podnikových dlhopisov z pohľadu emitenta. Výhody a nevýhody podnikových dlhopisov. Inštitucionálna podpora emisií podnikových dlhopisov v ČR.