Regulátor požiadal SPP o viac údajov
Úrad pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO) prerušil konanie o návrhu SPP na zvýšenie cien zemného plynu pre domácnosti od októbra 2005 o 22 percent. Podľa regulátora podnik svoj návrh dostatočne nezdokladoval. Zvýšenie cien plynu je podľa SPP dôsledkom vývoja ceny ropy a kurzu dolára v prvom polroku. K ďalšiemu zvyšovaniu cien plynu môže dôjsť od januára 2006.