India sa stáva rajom reťazcov
India pre medzinárodné obchodné reťazce najpríťažlivejšia. Rozhodujúci faktor pre úspech reťazca - včasný príchod na trh. Výhodné podmienky pre priame investície. Najväčší potenciál Indie - veľký dopyt po moderných obchodoch s potravinami, módou a značkovými produktmi. Rozdrobený indický trh. Perspektívny rast hrubého domáceho produktu, ktorý je rozhodujúcim ukazovateľom pre kúpnu silu.