Gemtex sa vydá vlastnou cestou - Buzinkay, Alexander
Zmeny vo výrobe a v organizácii práce v textilnej fabrike Gemtex, a.s., Rožnava. Textilná konfekcia nahradená výrobou luxusnej spodnej bielizne. Pridaná hodnota v luxusnom sortimente. Príprava vlastnej značky Gemtex. Tržby spoločnosti za obdobie rokov 1998 - 2004 a plán na r. 2005.