Vysoká efektívnosť a nízke náklady - moderný prístup k motivácii zamestnancov - Retová, Janette
Finančné incentívy verzus uspokojovanie potrieb. Základy stratégie v oblasti motivácie zamestnancov. Úlohy manažéra.