Novým veľkým biznisom sú falzifikáty liekov - Pálková, Dana
Rozmáhajúci sa obchod s falzifikátmi liekov. Najviac prípadov v rozvojových krajinách. Predaj falzifikátov cez internet. Lukratívnejší obchod než obchod s drogami. Falošné lieky často balené ako prírodné produkty. Opatrenie Európskej komisie na zvýšenie trestov pre obchodníkov s nelegálnymi liekmi.