Cena nesúvisí len s kúpyschopnosťou - Hinková-Dibarborová, Andrea
Autorka prezentuje príspevok Ing. Zuzany Dostálovej, ktorý táto predniesla na seminári Obchod Connecting, Category management II /Bratislava, 7. 6. 2005/. Kúpna sila Slovenska. Cena ako faktor ovplyvňujúci výber predajne. Typ predajne podľa krajov - vedú supermarkety. Hodnotenie reťazcov zákazníkmi. Vzťah zákazníkov k privátnym značkám.