Corporate governance: increasingly in the focus of attention - Ježek, Tomáš
Burza cenných papierov, správa podniku a likvidita. Správa podniku a Európska únia. Dve finančné kultúry. Kapitálový trh. Odporúčania High level group of Company law experts - spoločnosť vytvorená Európskou úniou v septembri 2001. Správa podniku a OECD. Hlavné závery regionálneho "guľatého stola" pre správu podniku.