Intra-enterprise communication in a company management system - Szarková, Miroslava, 1951-
Analýza vnútropodnikovej komunikácie ako jedného z najdôležitejších nástrojov riadenia a vedenia ľudí v organizácii. Vnútropodnikové komunikačné toky, jednotlivé komunikačné úrovne, ich štruktúra a dynamika vo vzťahu k podnikovej kultúre, k etickým normám a princípom.