Pomôcť dobrým nápadom do života - Gossányi, Vojtech
Nové technologické inkubátory - pri Slovenskej technickej univerzite v Bratislave a v Sládkovičove. Inkubátory financované z prostriedkov programu Phare. Univerzitný technologický inkubátor a jeho ciele. Pomoc pri príprave podnikateľských zámerov. Spolupráca univerzity s praxou.