Divácke aspekty opernej kultúry na Slovensku v rokoch 1989 až 2003 - Tajtáková, Mária
Zmeny v spotrebiteľskom správaní slovenských divákov po roku 1989. Špecifiká slovenského operného diváka. Návštevnosť operných scén na Slovensku v rokoch 1989 až 2003.