Reciprocal relationship and support balanced scorecard and EFQM excellence model - Marinič, Pavel
Meranie efektívnosti spoločnosti - strategický nástroj riadenia. Riadenie založené na ekonomickej pridanej hodnote. Vyrovnané "skóre" - čo to znamená pre spoločnosť. EFQM Excellence model. The European Foundation for quality (EFQM) - založená v roku 1988 - vytvorenie modelu, ktorý prevzalo tisícky organizácií. BSC verzus EFQM model.