Veľa produktov komplikuje predaj - Brezovský, Jozef
Autor prezentuje príspevok Gyöga Szilágyiho, ktorý tento predniesol na seminári Obchod Connection, Category management II /Bratislava, 7. 6. 2005/. Riadenie sortimentu v maloobchodných prevádzkach. Hlavné organizačné problémy, ktoré delia reťazce od optimalizácie sortimentu. Význam category managementu. Analýza produktivity sortimentu. Proces optimalizácie sortimentu.