Zahusťujeme Slovensko - Hinková-Dibarborová, Andrea
Autorka prezentuje príspevok Ing. Petra Varmuža, ktorý tento predniesol na seminári Obchod Connecting, Category management /Bratislava, 7. 6. 2005/. Spoločnosť TESCO a jej ďalšie plány. Uplatňovanie silného lokálneho prístupu. Tesco vo Veľkej Británii. Predajne pre rôznych zákazníkov - veľké, stredné a malé hypermarkety. Príchod supermarketov - na ďalšie zahusťovanie. Privátne značky, zavádzanie ďalších druhov. Nová obchodná koncepcia Tesca - chce sa stať širokosortimentovým diskontným reťazcom.