Pomoc môže posilniť imidž - Batyková, Martina
Do skupiny aktivít pod skratkou SZF /spoločenská zodpovednosť firiem/ možno zaradiť aj charitu, grantové projekty, sponzorstvo, výrobu ohľaduplnú k životnému prostrediu a ďalšie. SZF stojí na troch pilieroch: ekonomickom, sociálnom a environmentálnom. SZF - vnímanie konceptu obyvateľmi Slovenska. Faktory ovplyvňujúce názor na firmu. Realizácia projektov SZF môže firme pomôcť v budovaní pozitívnej reputácie. Dôvody na podporovanie aktivít SZF. Medializácia projektov SZF - vnímanie verejnosti - názory na medializáciu sa líšia.