Demand for education in corporate governance on increase - Klírová, Jana
Vývoj správy podniku v Českej republike od začiatku 90-tych rokov. Dôraz na význam vzdelania a vzdelávania pri správe podniku a členov podnikovej rady. Vzdelávacie spoločnosti a špeciálne vzdelávacie programy. Požiadavky na členov spoločnosti. Správa podniku v Českej republike - kontinuita a zmeny.