Recyklácia predraží výrobky - Brezovský, Jozef
Vysvetlenie k novému zákonu č. 733/2004 Z.z., ktorý upravuje nakladanie s elektroodpadom. Kategórie elektroodpadu. Zakladné pojmy. Viditeľný recyklačný poplatok. Úloha obchodníkov. Výrobcovia sú povinní postarať sa o elektroodpad. Limit zberu v tonách pre jednotlivé kategórie.