Príjmy oslobodené od dane z príjmov fyzickej osoby - Jarinkovičová, Valéria
V príspevku sú rozobrané všetky príjmy od dane oslobodené, v záverečnej časti sú pripomenuté aj príjmy, ktoré už od dane oslobodené nie sú a od 1. 1. 2004 podliehajú zdaneniu.