Oslobodenie príjmov právnických osôb
Daňové subjekty - právnické osoby, ktorých sa oslobodenie týka. Najväčšiu skupinu oslobodených príjmov tvoria príjmy, ktoré plynú právnickým osobám, ktoré nie sú založené alebo zriadené na podnikanie. Aký príjem je od dane oslobodený.