Inflačné riziká zavedenia eura v SR a ako im čeliť - Komínková, Zora
Cenové súvislosti v eurozóne po troch rokoch existencie eura v hotovostnom obehu. Prečo môžu spotrebitelia nesprávne vnímať mieru inflácie. Náčrt opatrení a postupov na zamedzenie zrýchlenia inflácie pri zavedení eura na Slovensku. S čím treba počítať v cenovom vývoji pri menovej konverzii. Ako čeliť neodôvodnenému zvyšovaniu cien.