Úplatkárska aféra vo Volkswagene - Reich, Róbert
Vyšetrovanie podvodov v spoločnosti Volkswagen. Vybudovanie medzinárodnej siete maskovaných firiem a prevod financií na osobné účty manažérov. Prijímanie úplatkov od výhradných predajcov. Podplácanie podnikovej rady. Nedostatočná kontrola výdavkov. Nekorektné obchody a špekulácie aj v minulosti.