Modelovanie makroekonomického vývoja v SR odborný seminár NBS
Z obsahu: Makroekonomický model SR a jeho prepojenie na globálny model OEF. Ekonometrický model ECM-ISWE05Q1. Štvrťročný cyklický model transmisného mechanizmu QPM. Viacrovnicový model na analýzu hospodárskej politiky pre SR v procese prístupu k menovej únii.