Bez subvencie štátu zamestnali tisíc ľudí - Bucha, Tibor
Podpolianske strojárne PPS Group Detva ako špičkový partner kategórie A pre švédske Volvo. Reštrukturalizácia podniku, investície do informačného systému a dopracovaná organizačná štruktúra. Vnútorné ozdravenie fabriky, nové pracovné tímy a nové projekty. Dobrý styk so zákazníkmi, kvalita a dodržiavanie termínov dodávky. Plány pre ďalší rozvoj fabriky