Daňová racionalizácia napreduje trendy v kontrole a exekúcii - Burák, Emil
Pozitíva v daňovej kontrole. Evidencia daňových nedoplatkov. Dominujúce efekty v posledných rokoch (2000-2004). Slabé miesta kontroly a exekúcie. Nové technológie v riadení výkonov. Neprimeraná fluktuácia.