Prevence stresu v práci: strategie vládních orgánů v evropských zemích - Hladký, Aleš
Definícia stresu. Zdravotné následky stresu. Účinky akútneho a dlhodobého stresu. Príčiny stresu. Štatistické údaje o pracovnom strese. Zásady prevencie pracovného stresu. Psychosociálne faktory: legislatíva v Európe. Diskusia o zákonných opatreniach vo vzťahu k psychosociálnym stresovým faktorom. Iniciatíva rôznych vládnych a nevládnych organizácií.