Psychologické aspekty řízení změn I. teoretické základy implementace změn v organizaci - Helclová, P.
Problematika implementácie zmien v organizácii zo strany organizácie ako celku, aj zo strany jedinca ako neoddeliteľnej súčasti organizácie. Zmeny v organizácii. Jednotlivec a zmena.