Free access to environmental information and statistical confidentiality - Becker, Bernd
Voľne prístupné údaje o životnom prostredí. Príklad: Údaje o emisiách do ovzdušia poskytované EPER - European pollutant emission register ( Európsky register škodlivých emisií). Konflikty so štatistickým utajovaním. Možné riešenia.