Statistické zjišťování dovozu a vývozu služeb - Písaříková, Šárka
Všeobecná charakteristika služieb a význam štatistiky v zahraničnom obchode so službami. Štatistika zahraničného obchodu so službami všeobecne. Možné zdroje údajov. Štatistika zahraničného obchodu so službami v Českej republike. Prehľad vybraných subjektov podľa OKEČ.