[ Investovanie do fondov ] - Brondošová, Jana
Z obsahu: Čas skutočne začať investovať. Mnohí podielnici korunových peňažných fondov stoja pred voľbou, ako ísť ďalej. Dôležité je stanoviť si ciele. Čo sú to podielové fondy? Poznávať fondy sa investor naučí iba ich porovnávaním. Výkonnosť podielových fondov pôsobiacich na Slovensku. Pre investovanie vo fondoch platia daňové oslobodenia. Niekoľko príkladov zdaňovania podielových listov.