[ Štatistické úlohy a ich riešenie v Exceli ] - Kotlebová, Eva
Recenzia na publikáciu J. Chajdiaka: Štatistické úlohy a ich riešenie v Exceli. Štatistika je veda, ktorá sa okrem iného zaoberá spracovaním veľkého množstva údajov. Táto činnosť je v súčasnosti nemysliteľná bez použitia výpočtovej techniky. Použitie Excelu. Rozdelenie publikácie na 16 kapitol - charakteristika jednotlivých kapitol. Široký okruh potenciálnych používateľov publikácie.