Kvalita v logistickom systéme výrobnej firmy - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Kvalita a logistický systém výrobnej firmy. Systém kvality v zásobovaní. Začlenenie kvality v distribúcii. Použitie metód na meranie kvality v logistickom reťazci po zavedení noriem ISO vo výrobnej firme.