Podpora exportu v Slovenskej republike - Gofusová, Katarína, 1977-
Zhrnutie základných možností podnikateľských subjektov v oblasti podpory exportu. Organizačné zabezpečenie proexportných aktivít. Podporné programy na rozvoj podnikania: Príspevkové programy, úverové programy, vzdelávacie a informačné programy. Reálne využívanie podporných programov.