Dane z príjmov podľa IAS 12 - Harumová, Anna, 1955-
Medzinárodný účtovný štandard IAS 12 - dane z príjmov stanovuje postup, ako majú byť účtované bežné a budúce dňové dôsledky z budúcich vyrovnaní (úhrad) účtovnej hodnoty majetku (záväzkov), ktoré sú vykázané v súvahe podniku a tiež transakcií a ostatných udalostí bežného obdobia, ktoré sú vykázané v účtovnej závierke podniku. Porovnanie so slovenskou právnou úpravou a anlaýza rozdielov. Medzinárodné účtovné štandardy.