Životné minimum od 1. júla 2005 - Macková, Zuzana
Úprava životného minima fyzickej alebo právnickej osoby , ktorých príjmy sa posudzujú spoločne podľa zákona č. 601/2003 Z.z. o životnom minime a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov podľa opatrenia MPSVaR SR č. 262/2005 Z.z. o ustanovení súm životného minima. Praktické príklady.