Najlepší je personalista, ktorého nevidno - Horníková, Zuzana
Rozhovor s A. Hudákovou, výkonnou viceprezidentkou pre ľudské zdroje v Slovak Telecome. Združenie pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov. Vývoj ľudských zdrojov na Slovensku po roku 1989. Úloha personalistu (personálneho manažéra). Vzťah personalista - líniový manažér a vzťah personalista - zamestnanec. Motivácia zamestnancov. Problém odmeňovania. Špičkoví personalisti na Slovensku.