Povinnosti v podnikaní a sankcie - Mintál, Ján
Pokračovanie príspevku o základných povinnostiach podnikateľských subjektov a prislúchajúcich sankciách v oblasti vedenia účtovníctva. Spoločné ustanovenia pre sankcie v oblasti účtovníctva.