Ekonomický rast, peniaze, spotrebná funkcia - Jurga, Rastislav
Prístup k štúdiu ekonomického rastu v súčasnej ekonomickej teórii na základe viacerých paradigiem. Názory a diskusia a úvahy o ekonomickom raste, ktorý predpokladá nenulový ekonomický rast so zohľadnením požiadaviek trvalo udržateľného rozvoja. Otázka peňazí a fiunancií z hľadiska optimálneho portfólia. Tobinova teória voľby portfólia. Spotrebná funkcia z hľadiska J. Tobina.