Výzvy európskeho vedeckovýskumného a vzdelávacieho priestoru - Kollár, Vojtech
Vzdelávací systém v Slovenskej republike. Charakteristika problémov vysokých škôl. Veda a výskum na vysokých školách. Vzdelávací proces na Ekonomickej univerzite v Bratislave.