e-Synergy - nástroj pro podporu procesního řízení - Dolanský, Daniel
Softwarové aplikácie vyvinuté a určené výhradne pre potreby manažmentu kvality. Softwarová aplikácia e-Synergy. Nástup zamestnanca. Plán školenia. Dovolenka. Náhradné voľno, neplatené voľno. Choroba. Služobná cesta. Odchod zamestnanca. Reporting pre účely personalistiky. Doprogramované nadstavby.