Strategie MSP v oblasti příprav na vstup do Evropské unie - uplatnění znalostního managementu - Konečný, Miloslav
Opatrenia k zdokonaľovaniu systému riadenia podniku v období prípravy na vstup do EÚ. Špecifiká malých a stredných podnikov (MSP) z aspektu ich prínosu na rozvoj hospodárstva. Špecifiká MSP, ktoré brzdia rozvoj MSP. Predpoklady konkurencieschopnosti MSP. Tri súbory aktivít, ku ktorým by mal príslušný MSP pristúpiť, ak chce uspieť v akomkoľnek postavení.