Podniky a subjekty kolektivního investování - Kořená, Kateřina
Súčasná situácia kolektívneho investovania v ČR. Základnými subjektami kolektívneho investovania v ČR sú investičné fondy a investičné spoločnosti. Využívanie možností kolektívneho investovania do fondov je výhodné pre inštitucionálnych investorov a tiež pre podniky. Výber vhodného fondu.