Financování firem prioritními a konvertibilními dluhopisy - Kořený, Karel
Jednou z najdôležitejších funkcií kapitálového trhu je sprostredkovanie toku kapitálu od prebytkových jednotiek (domácnosti a inštitucionálni investori) k jednotkám deficitným (podnik, štát). Príspevok približuje jednu z foriem získavania kapitálu deficitnými jednotkami - primárne emisie vymeniteľných a prioritných dlhopisov. Hybridné cenné papiere. Prioritné a vymeniteľné dlhopisy. Výhody a nevýhody prioritných a vymeniteľných dlhopisov.