Využitie kalkulácie vo výrobkovom riadení a rozhodovaní - Kostková, Albína, 1951-
V súčasnosti najviac používaný nástroj hodnotového riadenia sú kalkulácie. Predmet kalkulácie. Kalkulačná jednotka. Priame a nepriame náklady. problém alokácie nákladov v kalkulácii. princípy priraďovania nákladov výkonom. Náklady výrobkové. Kalkulačný vzorec. Kalkulovanie fixných a variabilných nákladov.