B2B - situace a výhledy v ČR - Krištof, Martin
Prínosy B2B trhov pre odberateľov, pre nakupujúceho. Výhody pre predávajúceho. Situácia v pripojení firiem na internet v ČR. Budúcnosť B2B v ČR. Charakteristika českého trhu. Ponuka B2B portálov. Hodnotenie elektronických transakcií typu B2B v ČR a EÚ.