Poľnohospodárstvo vlani so ziskom - Chrastinová, Zuzana
Výsledky hospodárenia podnikov poľnohospodárskej prvovýroby na Slovensku v roku 2004. Základné ekonomické ukazovatele podnikov poľnohospodárskej prvovýroby. Vývoj podpôr, produktivity práce a zadĺženosti. Hospodársky výsledok podľa veľkostných skupín podnikov. Hospodársky výsledok na podnik podľa krajov v Sk na ha p.p.