Rizikový kapitál a akciový trh - Piovarči, Andrej
Komplementárny vzťah medzi rizikovým kapitálom a akciovým trhom. Rozhodujúca úloha rizikového kapitálu v tomto vzťahu. Akciový trh a investičné stimuly.