Temný svet hedgových fondov - Baláž, Vladimír
Vymedzenie pojmu hedgové fondy. Hedging ako technika obchodov na kapitálových trhoch. Princípy fungovania hedgových fondov. Klasifikácia hedgových fondov. Prehľad investičných stratégií hedgových fondov.