Spotrebiteľ musí zaplatiť v predajni recyklačný poplatok - Kollárová, Zuzana
Povinnosť predajcov elektrospotrebičov zabezpečiť zber starých tovarov z domácností. Zber a ekologická recyklácia elektroodpadu a ich financovanie. Recyklačný poplatok ako súčasť ceny výrobku. Výška recyklačného poplatku. Novela zákona o odpadoch a súvisiaca vyhláška Ministerstva životného prostredia SR o elektronickom odpade. Čo upravuje táto vyhláška. Hlavné body novely zákona o odpadoch, ktorá nadobudla platnosť 13.8.2005. Recyklácia elektroodpadu v EÚ.